kapcsolat

GEKKO COMPUTER Bt.
2081 Piliscsaba, Római u. 21.
telefon: 20-560-98-28
e-mail: info@gekkocom.hu

hardver

Hardver beszerzések:

Számítógépek, IT eszközök, irodai kellékek (tonerek, festékpatronok), alkatrészek (pc, laptop, nyomtató, fax, stb.) beszerzése, konfigurálása.

Érthető segítség a döntéshozatalban
Gyakran nehéz jó döntést hozni az informatika világában, mivel nagyon sok jó megoldás létezik ugyanarra a feladatra. A számítógép valószínűleg az egyik leggyorsabban avuló technikai eszköz lesz az irodában, ezért csak annyit költsünk rá, amennyit feltétlenül szükséges. Hogy mennyi a szükséges, az a felhasználás jellegétől függ. Fontos szempont, hogy az adott feladat elvégzésére ideális teljesítményű eszközöket válasszon, illetve az új készülékek vásárlása után ne hiányozzon egyetlen szükséges funkció sem. A GEKKO COMPUTER rendszergazdái az Ön számára érthető formában magyarázzák el az egyes megoldások előnyeit, és mindig az ügyfél igényeinek megfelelő termékeket, szolgáltatásokat a piacon elérhető legoptimálisabb áron ajánlják.

Bővítés
Az esetek nagy részében egy néhány éves számítógép alacsony bővítési költség mellett is  sokkal gyorsabban működődhet az elvégzett fejlesztések után. Ha számítógépe még újszerű, akkor is szükség lehet olyan kiegészítésekre, melyek segítségével gépe jobban alkalmazkodik az új programokhoz.

Helyszíni garancia
A nálunk vásárolt termékekre a GEKKO COPMUTER helyszíni garanciát vállal. Így Önnek nem kell a garancia érvényesítésével törődni, nem kell bizonygatni a szervizben a termék hibáját. Ezeket a feladatokat a GEKKO COMPUTER rendszergazda végzi el, így idejét a profitteremtő munkára fordíthatja.

Reméljük, hamarosan Partnereink között üdvözölhetjük az Ön vállalkozását is.

Rendszergazda szolgáltatások:
Szerverek, személyi számítógépek, hálózatok felügyelete, karbantartása, biztonságos üzemeltetése.TOVÁBB
Szoftver beszerzések:
Irodai és ügyviteli szoftverhasználati igény megtervezése, licenszelési konstrukciók kialakítása, szoftverek beszerzése.TOVÁBB
Informatikai hálózatok:
Vezetékes és WIFI hálózatok megtervezése, kiépítése, üzemeltetése.TOVÁBB