kapcsolat

GEKKO COMPUTER Bt.
2081 Piliscsaba, Római u. 21.
telefon: 20-560-98-28
e-mail: info@gekkocom.hu

rendszergazda

RENDSZERGAZDA SZOLGÁLTATÁSOK:
Személyi számítógépek, szerverek, notebook-ok, hálózatok telepítése, felügyelete, karbantartása, biztonságos és gazdaságos üzemeltetése. 

Rendszergazda szolgáltatásunk keretében optimalizáljuk a cégek informatikai erőforrásait, felmérjük az esetleges biztonsági kockázatokat és segítünk az ésszerű hardver és szoftver beszerzésekben, gyors és építő jellegű megoldásokkal segítjük a mindennapi munkát.
Informatikai hálózatok megtervezésével és kiépítésével, hardver és szoftver beszerzésekkel és azok karbantartásával állunk ügyfeleink rendelkezésére. 

Teljes körű IT szolgáltatásunk révén Ön helyett gondoskodunk a meghibásodott számítógépek, notebookok, hálózati eszközök, nyomtatók, monitorok és egyéb kellékek javításáról, karbantartásáról illetve esetleges cseréjéről.
Átalány díjas rendszergazdai szolgáltatásunk keretében a felmerülő problémákat a rendszergazda akár távoli segítségnyújtással, vagy –ha ez nem megoldható- a lehető leggyorsabban helyszíni kiszállással megoldja.

Megbízhatóság
Ebben a szakmában a legfontosabb elvárás a megbízhatóság, legyen szó az információ-biztonságról vagy a szolgáltatásaink állandó magas minőségéről!

Tapasztalat
15 éve a számítástechnika területén dolgozunk, széles körű tapasztalatot szereztünk a kis,- és középvállalkozások informatikai elvárásairól és okleveles rendszergazda szakembereink folyamatos fejlődésével biztosítjuk a hatékony munkavégzést. A vezető rendszergazda pénzügyi és ügyviteli ismeretei és tapasztalata révén további segítséget nyújt a dolgozóknak az ügyviteli és számlázó programokban.

Gyorsaság
Minden Partnerünk, így az Ön cége is komoly előnyre tehet szert, ha a felmerülő számítógépes és hálózati hibákat a rendszergazda a lehető leggyorsabban és szakszerűen elhárítja. Komolyabb rendszerleállás, nyomtatási probléma vagy az Internetes kapcsolat hibája nagymértékben akadályozhatja a napi munkavégzést, sőt akár az egész iroda munkája is lehetetlenné válhat. A gyors reakcióidő az egyik legfontosabb tulajdonságunk, amit garantálunk! Ügyfeleinknek nem kell órákat várniuk, amíg a probléma megoldódik, a rendszergazda távoli asztal eléréssel akár azonnal meg tudja oldani a problémát.

Mindig elérhető
A GEKKO COMPUTER nagy figyelmet fordít az állandó elérhetőségre. A lehető leggyorsabban kezdjük meg a javítást. Akár hétvégén és munkaszüneti napon is vállalunk javítást.

Érthető segítség
Érthető, emberi nyelven segítünk! Mindig a felhasználó számára a legérthetőbben magyarázzuk el a probléma okát és a javításához szükséges lépéseket, legyen szó egyszerűbb vírusirtásról vagy komolyabb rendszerproblémáról. Nem traktáljuk a felesleges IT nyelvezettel. A GEKKO COMPUTER rendszergazdái nagy hangsúlyt fektetnek az érthető kommunikációra.

ÁTALÁNYDIJAS RENDSZERGAZDAI MEGBÍZÁS VAGY ESETI RENDSZERGAZDAI MEGBÍZÁS
Mivel az Ön cége és munkafolyamatai is egyediek így a mi szolgáltatásunk is rugalmas.
Rendszergazda szolgáltatási konstrukciónk mindig az Ön igényeihez illeszkedik. Megoldásainkat igénybe veheti teljes átalány díjas szolgáltatásként, vagy akár  eseti megbízásos formában is. Amennyiben konkrét ajánlatot szeretne, kérem, hívjon fel minket, majd ezután egy személyes találkozó és díjmentes rendszerfelmérés alkalmával megkeressük az ideális megoldást az Ön számára.

Miért jó a kiszervezett rendszergazda szolgáltatás és rendszerfelügyelet? 

- Magas rendelkezésre állás:
A GEKKO COMPUTER több rendszergazda alkalmazásával mindig megoldja a problémát, így nagyobb rendelkezésre állást biztosítunk Önnek.

- Kimagasló szolgáltatási minőség:
 
Egy specializálódott rendszergazda és IT szolgáltató, nagyobb felkészültséggel és szakmai tapasztalattal rendelkezik, mivel több rendszergazda együttes tudásával képes IT parkját fejleszteni és üzemeltetni. Az outsource (kiszervezett) rendszergazda munkája során különböző hibákkal találkozik, ezért amikor az Ön irodájában hiba merül fel, nagy valószínűséggel azt a korábbi tapasztalat alapján hatékonyan tudja megoldani.

- Költséghatékony:
A GEKKO COMPUTER rendszergazda, óra-, vagy fix díjért dolgozik, nincs más járulékos költség a rendszer üzemeltetésével kapcsolatban. 

A GEKKO COMPUTER rendszergazda szolgáltatás választása esetén állandó rendelkezésre állást és megbízható rendszergazda partnert kap.

Reméljük, hamarosan Partnereink között üdvözölhetjük az Ön vállalkozását is.

Hardver beszerzések:
Számítógpek, IT eszközök, irodai kellékek (tonerek, festékpatronok), alkatrészek (pc, laptop, nyomtató, fax, stb.) beszerzése, konfigurálása.TOVÁBB
Szoftver beszerzések:
Irodai és ügyviteli szoftverhasználati igény megtervezése, licenszelési konstrukciók kialakítása, szoftverek beszerzése.TOVÁBB
Informatikai hálózatok:
Vezetékes és WIFI hálózatok megtervezése, kiépítése, üzemeltetése.TOVÁBB